Dossier Vuurwerkramp // De coaliltie Burgerbelangen, VVD, PvdA en ChristenUnie in Enschede blijft oorverdovend stil. De finale afwikkeling Enschedese Vuurwerkramp (nog) niet geagendeerd. Blijven zij weer vier jaar wegkijken ? Loon van de angst is nul.

24-03-2023 08:04
Burgerbelangen-Enschede, VVD-Enschede, PvdA -Enschede en ChristenUnie-Enschede het is ook in het belang van de burgers van Enschede dat u als  coalitie de Enschedese Vuurwerkramp weer op de raadsagenda zet. Breng het  ter sprake en zet het op de politieke raadsvergaderingsagenda. Wees geen werktuig in handen van anderen. Uw voorgangers waren slechts passanten. Het risico van het boven de markt laten hangen?

 

De gemeenteraad van Enschede weet  toch ook dat het beroep van Bakker tegen de Staatssecretaris van I en W. (voorheen VROM) bij de Rechtbank Overijssel na eindeloos procederen op 10 juni 2022 gegrond werd verklaard door de bestuursrechter te Zwolle.  

 
Of blijven de Enschedese politieke partijen weer vier jaar wegkijken en weigeren de cultuur van onrecht verzwijgen op te heffen?   
 
Wordt het weer vier jaar navelstaarderij ! Loon van angst is nul ook in Enschede ! 
 
De vuurwerkrampzaak heeft op 2 augustus 2022 opnieuw voor zitting op de rol bij de Rechtbank Overijssel te Zwolle gestaan.
 
 
en
 

https://emls.webnode.nl/news/up-date-vuurwerkramp-poltieke-doofpot-wat-onderzocht-de-commissie-oosting-niet-na-de-vuurwerkramp-van-13-mei-2000-en-waarom-niet-wat-is-er-door-het-o-m-en-rijksrecherche-niet-onderzocht-en-wat-is-niet-voor-de-rechter-gebracht-en-waarom-niet/   

 

 
De vuurwerkrampzaak heeft op 2 augustus 2022 opnieuw voor zitting op de rol bij de Rechtbank Overijssel te Zwolle gestaan.

Beide partijen kregen op 2 augustus 2022 te maken met een doorvragende bestuursrechter in lange onderzoekszitting n.a.v. het aangespannen beroep van de Twentse journalist Raymond Bakker.

Zie o.a. 

https://emls.webnode.nl/news/dossier-vuurwerkramp-doorvragende-bestuursrechter-in-onderzoekszitting-n-a-v-beroep-van-journalist-raymond-bakker/

 

WAAROM BLIJFT DE HUIDIGE GEMEENTERAAD VAN ENSCHEDE NU NOG STEEDS ZWIJGEN ? WAAR WACHT DE GEMEENTERAAD NOG OP ?

NIET WEGKIJKEN DUS.  DE VRAAG Of NIEUW-ROOMBEEK GEBOUWD IS OP EEN LEUGEN. WAAIT NIET OVER. 

DE GRONDPOSITIES VAN VLAK VOOR 13 MEI 2000 ZIJN BEKEND.

LOON VAN ANGST IS NUL LEERT DE GESCHIEDENISBOEKEN.