Almelose Poortaffaire // Coform verzoek Almelo geeft dhr. S een nadere duiding aan B. en W. van Almelo in de Woo-deelzaak

18-11-2022 15:04

Dhr. S heeft bij  het Almelose College van B. en W. o.a. het navolgende naar voren gebracht: 

1 Met nul meting wordt bedoeld doo S een verkennend bodemonderzoek o.a. i.v.m.  het vastleggen van de situatie ook wel nulmeting geduid  in en van de bodem en grondwater ter plaatse van de strook grond gelegen tussen de percelen van dhr.S en dhr. K ook wel geduid de Steeg. Op moment van verkoop door eigenaar gemeente Almelo als verkoper en dhr. K als koper en met nulmeting wordt bedoeld al het voornoemde maar dan betrekking hebbende op de verkoop van het oude stadhuis - welke is gelegen achter een apaartemnetcomples en woning en bedrijfspand van S.- aan de koper(s) 

Zowel m.b.t. de verkoop van de Steeg alsvel de verkoop van het oude stadhuis en afgegeven omgevingsvergunningen wordt ook bedoeld nulmetingen die krachtens NEN-normen zijn uitgevoerd in het kader van vooronderzoek en na verkennend onderzoek gelet op de samenhang van en tussen beide onderzoeken 

 

2 Meldingen gedaan door S zijn allemaal terug te vinden in het bij het B. en W. en gemeenteraad aanwezige zeer omvangrijke dossier Almelose Poortaffaire en bij de afdeling juridische zaken en in en bij BOA-dossier alsmede in de onderzoeksbevindingen van 2 gemeenteraadsleden die in het bezit zijn van alle gemeenteraadsleden en de burgemeester en zijn terug te vinden in de dossiers van de door Almelo aangetrokken advocaat/advocaten.

 

3 Met informatiedragers wordt o.a. ook bedoeld al datgene wat niet is vermeld in de notariële akten zoals transport akte / leveringsakte maar wel wordt geduid in de verkoop/koop akte van de verkopende makelaars. Tevens wordt bedoeld alle notities en memo’s raad- en collegebesluiten besluiten en beschikkingen, documenten, biedingen, en overige documenten m.b.t. het vervreemden van het oude stadhuis aan derden. 

 

Zie ook o.a.

https://emls.webnode.nl/search/?text=almelose+poortaffaire&type=2