Dossier Vuurwerkramp // Aanvullende gemeentelijke motivering na tussenuitspraak Rechtbank Overijssel in GDPR- AVG-zaak

13-12-2019 16:55

Op het beroep van Rudi Bakker heeft de Rechtbank Overijssel op 13 november 2019 een tussen-vonnis gewezen. Ingevolge hiervan heeft het gemeentebestuur van Enschede d.d. 10 december 2019 een aanvullende motivering gegeven op de beslissing van het door Rudi Bakker ingediende bezwaarschrift .

 

Tijdens de rechtszitting te Zwolle van 17 oktober 2019 was door de gemachtigde van de gemeente Enschede betoogd dat de grondtransacties waren opgenomen in in een verstrekt overzicht van verwerkte persoonsgegeven. Echter de Rechtbank heeft dit niet kunnen achterhalen.

 

In de door Ben W. van Enschede aan raadsman/gemachtigde van Rudi Bakker verzonden aanvullende motivering  wordt nu o.a. door B. en W. opgemerkt dat de correspondentie rondom de verplaatsing van het bedrijf (SE. Fireworks) van de heer Bakker door de toenmalige advocaat van de heer Bakker is gevoerd uit naam van het bedrijf en zouden vallen onder bedrijfsgegevens.

 

De heer Bakker is door de Rechtbank in de gelegenheid gesteld om binnen vier weken een schriftelijke zienswijze aan het procesdossier toe te voegen.

Wordt vervolgd….

 

================================

EMLS

Utrecht / Haaksbergen, 13 december 2019