Dossier Vuurwerkramp // Motie….. op het moment dat u voor de motie kiest bent u voor de waarheid, en bent u tegen de motie dan ondersteunt u de waarheid niet."

20-12-2021 08:16

Dossier Vuurwerkramp //  Motie….. :op het moment dat u voor de motie kiest bent u voor de waarheid, en bent u tegen de motie dan ondersteunt u de waarheid niet."

https://overijsselextra.nl/nieuws/7uIswrUC/enschedese-pvv-komt-met-motie-om-alsnog-antwoord-te-krijgen-op-nieuwe-vragen-vuurwerkramp

 

Opm.: EMLS

==========

De indiener van de motie heeft gelijk, wegkijken is geen optie. Een zichzelf respecterende gemeenteraad wil toch zo de geschiedenisboeken niet ingaan!

Elk Enschedese gemeenteraadslid is niet alleen aanspreekbaar en politiek-verantwoordelijk voor de genomen raadsbesluiten in het verleden en de totstandkoming daarvan doch ook aanspreekbaar en politiek-verantwoordelijk ten aanzien van alle raadsbesluiten en besluitvormingsprocessen uit datzelfde verleden van alle vorige gemeenteraden, derhalve dus ook van de raadsbesluiten  t.a.v. de periode van 1997 tot 13 mei 2000 en daarna.

Blijven wegkijken en zwijgen is dus geen optie. Niet voor de huidige Enschedese gemeenteraad doch ook niet voor de nieuwe burgemeester. 

Loon van angst is nul.