Dossier Vuurwerkramp // Na uitstel wederom aanhouding In de zaak m.b.t. het gemeentelijk dossier Haarman Vuurwerkbedrijf zijn o.a. 170 Pdf-bestanden totaal 380 MB bestandsgrootteWoo-gerelateerd vrijgevallen.

10-11-2023 15:51

Op 25 oktober kwam het bericht van van wederom uitstel in de Vuurwerkzaak nadat In de zaak m.b.t. het gemeentelijk dossier Haarman Vuurwerkbedrijf o.a. 170 Pdf-bestanden totaal 380 MB bestandsgrootteWoo-gerelateerd vrijgevallen.   

 

Ondanks voornoemde de gedeeltelijke vrijval onder gedeeltelijk zwart-weglakkingen na ingediend rekest door Rudi Bakker is een bezwarenprocerdure door Bakker en zijn juridisch adviseur opgestart wegens ontbreken van enige stukken met essentiële gegevens.

 

Inmiddels had de gemeente Enschede bericht doen laten uitgaan dat de beslissing op de bezwaren, na eerder uitstel,  is uitgesteld tot 7 december 2023

 

Deze week kwam het bericht binnen van aanhouding van de zaak met enige weken nadat er opnieuw achtergebleven stukken zouden zijn vrijgevallen en waarover zienswijzen moesten worden gevraagd aan partijen die dat aangaat of van advocaten van die partijen.

 

Ook deze week is nog niets vernomen over het onderzoek dat de Universiteit Twente die op gezag van de Tweede Kamer n.a.v. een daartroe strekkende motie vorig jaar zou uitvoeren .

 

De heer Bakker en diens juridisch adviseur onthouden zich van het geven van een reactie.

 

 

Opm. : EMLS

===========

Het is te hopen dat binnenkort na de verkiezingen een meer transparant Nederland een inkijk geven in de Politieke Doorpot Enschedese Vuurwerkramp

De  inwoners van Enschede enNederlandse bevolking en de bevolking van de overige EU-Lidstaten hebben daar recht op. 

De verzekeraars moeten inzage geven in de dossiers.

23 jaar lang zwijgen is 23 jaar te lang .

Waarvan akte !