Dossier Vuurwerkramp // Kritisch schriftuur aan O.M. Rotterdam van vuurwerkramp-onderzoeker n.a.v. strafrechtelijke aangifte van vier aangevers d.d. 28 oktober 2019

21-05-2020 20:29

Op 28 oktober 2019 deed ik met drie belanghebbenden aangifte tegen de overheid wegens ernstige strafbare feiten bij de #Vuurwerkramp, gepleegd door OM, college Pg's, rijksrecherche, landsadvocaat, politie, gemeente Enschede en de rijksoverheid. In de aangifte en de bijlagen leg ik uit dat de rechterlijke macht bewust is misleid en de rechtsstaat wordt ondermijnd door het OM. De Pikmeer-arresten zijn daarbij niet van toepassing, de overheid is wel degelijk strafbaar.

 

Nu is de aangifte door het OM maar liefst 7 maanden door het land geschoven: Enschede, Arnhem, Den Haag en Rotterdam. Op 16 mei kreeg ik eindelijk bericht dat de aangifte beoordeeld gaat worden, terwijl ik in januari al bericht kreeg dat de aangifte in behandeling was en er in maart bericht zou volgen. Nu schrijft het OM dat ik pas na de zomer bericht krijg.

 

Het OM heeft de grappige gewoonte om lastige aangiftes door te schuiven en te doen alsof er niets aan de hand is, dus ik stuurde deze officier vandaag een brief om haar te wijzen op het bijzondere karakter van deze aangifte. Zo ben ik benieuwd hoe zij zich voorstelt de laakbare gedragingen van de top van het OM te beoordelen.

De dato 20 mei 2020 werd een aangetekend schriftuur verzonden aan het O.M.-Rotterdam, welke is te lezen op:

https://lnkd.in/dEjs5Vf

 

Bron : PvB

https://www.linkedin.com/posts/paulvanbuitenen_20200520pvbbraanovjvreugdenhilzndadrpdf-activity-6669175889055510528-AYjV

 

Zie ook:

https://rudibakker.nl/

 

en

https://emls.webnode.nl/search/?text=dossier+vuurwerkramp&type=2