Dossier Vuurwerkramp // Het Algemeen Bestuur van de Provinciaal Bestuur Overijssel (PS) door R. Bakker betrokken in een AWB-bezwarenprocedure

12-02-2021 17:08

De Provincie Overijssel was kort na de ramp van 13 mei 2000 mede-initiatiefnemer om te komen tot een zogeheten Instellingsbesluit. (o.a. benoeming van de Commissie Oosting)  

 

Mede o.a. in verband hiermede en nader geduide zaken is het Provinciaal Bestuur door Bakker verzocht alle documenten die zich onder de beschikkingsmacht van de Provincie bevinden gerelateerd aan de vuurwerklocatie Tollensstraat te Enschede alles over de periode januari 1968 t/m 2 maart 2020 voor eenieder zichtbaar en in het openbaar op tafel te leggen. 

 

Nadat het verzoek van Bakker werd afgewezen is onlangs voornoemde bezwarenprocedure  opgestart. Dit is inmiddels door het Provinciaal Bestuur aan de juridisch adviseur van Bakker bevestigd onder toekenning van een zaaknummer.

 

Wordt vervolgd ….

 

Zie ook o.a.

https://rudibakker.nl/

 

en
https://emls.webnode.nl/news/dossier-vuurwerkramp-nieuwe-docu-over-vuurwerkramp-vertelt-hoe-overheid-jarenlang-eigen-fouten-verdoezelde/