Heren Remkes en Koolmees, vergeet als formateurs bij de onderhandelingen niet om het finale afwikkelingsrekest van 28 mei 2021 ter zake de Enschedese vuurwerkramp van gericht aan mevrouw drs. M.I. Hamer als onderhandelings-agendapunt in te brengen !

29-10-2021 17:09

Formateurs Remkes en Koolmees, vergeet bij de onderhandelingen niet om finale afwikkelingsrekest van 28 mei er zake de Enschedese vuurwerkramp gericht aan informateur mevrouw drs. M.I. Hamer als onderhandelings-agendapunt in te brengen dit weekend. Europa kijkt met u mee !

https://emls.webnode.nl/news/aan-de-opvolgend-informateurs-de-heren-remkes-en-koolmees-vergeet-bij-de-onderhandelingen-niet-om-het-onderstaande-schriftuur-van-28-mei-2021-gericht-aan-mevrouw-m-i-hamers-als-agendapunt-in-te-brengen/

 

Heren kabinetformateurs Remkes en Koolmees,

zie ook de honderden bij de Nederlandse overheden opgedoken geheim gehouden documenten welke er toe hebben geleid dat Rudi Bakker zeer recent diverse nieuwe strafrechtelijke aangiftes heeft gedaan.

 

Zie daartoe o.a.

https://emls.webnode.nl/news/dossier-vuurwerkramp-honderden-bij-de-nederlandse-overheden-opgedoken-geheim-gehouden-documenten-leiden-er-toe-voor-rudi-bakker-tot-het-doen-van-diverse-nieuwe-strafrechterlijk-aangiftes-https-rudibakker-nl-2021-10-22-nieuwe-aangifte-van-strafbar/