Dossier Vuurwerkramp Politieke doofpot // Waarom blijft ook de huidige gemeenteraad van Enschede zwijgen? Is GROOT ROOMBEEK gebouwd op een leugen?

26-04-2023 10:29

Kan de gemeenteraad van Enschede mogelijke nieuwe eindconclusies niet verdragen omdat dat voor hen te ontluisterend is? Is Enschede moreel failliet ?

De thans zittende gemeenteraad is ook politiek verantwoordelijk voor de besluitvormingsprocessen en genomen raadsbesluiten en vaststellingen gedaan en genomen in het verleden zoals o.a. voor het Raadsbesluit  Enschede d.d. 2 juni 1997 nr. VII  D  1 en alle daarbij behorende stukken en derhalve ook voor de daaruit nadien ontstane gevolgen. Blijven de tnans zittende raadsleden daarom liever zwijgen en houden  zij  mogelijk ter bescherming van partij-poltieke belangen de deksel op de politieke doofpot ?  Zij weten toch ook dat opzettelijke brandstichting niet verjaard. 

 

Zie o.a. https://overijsselextra.nl/nieuws

En zie   

https://emls.webnode.nl/news/dossier-vuurwerkramp-oud-eigenaar-van-se-fireworks-rudi-bakker-stelt-de-gemeente-enschede-aansprakelijk-voor-de-vuurwerkramp/