Overheid negeert waarschuwingen 5G

05-09-2019 11:39

Dit najaar worden de frequenties voor 5G geveild. 5G is de opvolger van 4G en de overheid schotelt ons een prachtig toekomstperspectief voor van nog sneller internet, zelfrijdende auto’s en apparaten die met elkaar verbonden zijn. Over de nadelen wordt niet gesproken.

 

Er is nog geen onderzoek gedaan naar de gezondheidseffecten van de straling van 5G, zegt ook de Gezondheidsraad. Staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken en Klimaat stelt dat 5G niet gevaarlijk is en wijst op onderzoeken uit het verleden toen nog geen sprake was van 5G. Zij gaat volledig voorbij aan de inmiddels 250 wetenschappers uit 42 landen die in het EMF Scientists Appeal waarschuwen voor de gevolgen van 5G. Zij willen dat de uitrol voorlopig gestopt wordt. Zij verwachten dat blootstelling aan 5G permanente huidproblemen zal veroorzaken zoals ontstekingen, afstervingsverschijnselen en een versnelde toename van het aantal melanomen.

 

Omdat 5G door de hogere frequenties minder bereik heeft worden de blootstellingslimieten verhoogd. Er worden ook overal antennes geïnstalleerd, zoals in bushokjes en lantaarnpalen. Voor de mensen die nu al ziek zijn door 4G zullen er geen stralingsarme plekken meer zijn.

 

De overheid wil ondanks alle waarschuwingen 5G uitrollen. In andere landen wordt heftig geprotesteerd tegen 5G en binnenkort gebeurt dat ook in Nederland. Op 9 september vindt een landelijke demonstratie plaats in Den Haag. De gezondheid van de hele bevolking staat op het spel.

 

Schrijfster: Eke Vriens.

Eke Vriens uit Knegsel voert met www.stopumts.nl  al jaren actie tegen stralingsgevaar.

 

Bron: Opinie Eindhovens Dagblad 5 september 2019

https://journa.com/eke-vriens

 

Opm.: EMLS

Zie ook : https://www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/12189/Doutzen%20Kroes%20uit%20zorgen

Zie ook : https://www.stopumts.nl/doc.php/Verhalen/12191/Doodziek%20wordt%20Joyce%20uit

 

 

================================

EMLS

Utrecht / Haaksbergen, 5 september 2019