Rijksoverheid // Helpdesk stikstof vanaf 14 oktober voor iedereen bereikbaar.

14-10-2019 10:53

Vanaf maandag 14 oktober kan iedereen met vragen over stikstof of het aanvragen van vergunningen terecht bij de helpdesk van BIJ12, de uitvoeringsorganisatie van de twaalf provincies.

 

De helpdesk BIJ12 is het eerste aanspreekpunt voor burgers, agrariërs en ondernemers die vragen hebben over stikstof, de toepassing van het nieuwe beleid bij toestemmingsverlening en de AERIUS Calculator. De provincies, of het ministerie dat daarvoor bevoegd is, kunnen vragen beantwoorden over een specifieke vergunning of toestemmingsbesluit. Een overzicht van hun contactgegevens vindt u op de website van BIJ12.

 

Website

Op de website van BIJ12 staat informatie over de toepassing van het beleid en het gebruik van de AERIUS Calculator 2019. Naast de veelgestelde vragen en de algemene informatie is hier de Instructie AERIUS Calculator te vinden. Op basis van de ontvangen vragen en de belangrijkste ontwikkelingen wordt de inhoud van de website steeds weer geactualiseerd.

 

Contact

Mocht u op de website van BIJ12 het antwoord op uw vraag niet vinden, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt bijlagen meesturen en krijgt binnen drie dagen een schriftelijke reactie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen, elke  werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur.  Het telefoonnummer van de helpdesk is te vinden op :

https://www.bij12.nl/onderwerpen/programma-aanpak-stikstof/helpdesk-pas-aerius/

 

Bron : Rijkspverheid.NL

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2019/10/14/helpdesk-stikstof-vanaf-14-oktober-voor-iedereen-bereikbaar

 

 

===============================

EMLS

Utrecht / Haaksbergen, 14 oktober 2019