Up-Date - Dossier Vuurwerkramp // Is het Nieuw-Roombeek te Enschede gebouwd op een leugen ?

12-04-2019 16:32

Waarom bleef de gemeentelijke Enschedese Wvg-besluitvorming die plaatsvond in een besloten gemeenteraadsvergadering op 2 juni 1997 na 13 mei 2000 onder de pet? In die besloten raadsvergadering werd  het voorkeursrecht ( recht van eerste koop voor de gemeente) locatie Tollensstraat 20-50 gevestigd t.b.v. het VINEX-Plan Groot Roombeek. Waarom bleef het 19 jaar geheim?

 

Waarom staat het geheime Wvg-dossier niet omschreven in de rapporten van de Commissie Oosting ?  Waarom is het Wvg-dossier niet ingebracht bij het O.M.?  Waarom is dat dossier niet door de advocaten van Bakker ingebracht bij Bakkers verzekering en bij de rechterlijke macht ? 

 

Waarom heeft de lokale Deken van de Orde van Advocaten van het toenmalige arrondissement Almelo na 13 mei 2000 geen nader onderzoek ingesteld ?

 

Waarom zat het Wvg-dossier niet in het dossier van het gemeentelijk Grondbedrijf ? Waarom informeerde het notarissenkantoor dhr. Bakker in april 1998 niet toen hij als werknemer van SE Fireworks overnam van de vorige eigenaar en Bakker feitelijk een “Kat in de Zak” kocht? 

 

Zie ook : 

https://www.tubantia.nl/enschede/getraumatiseerde-directeur-se-fireworks-wil-geld-van-overheid~af1b7c3b/  

en

https://www.wn.de/Muensterland/Kreis-Borken/Gronau/3734639-19-Jahre-nach-Feuerwerkskatastrophe-Klage-gegen-Staat-und-Kommune

en

https://www1.wdr.de/nachrichten/westfalen-lippe/feuerwerkskatastrophe-enschede-parlament-100.html

en 

https://nl.linkedin.com/in/paul-van-buitenen-878b40166

en

https://rudibakker.nl/

en

https://soundcloud.com/1twente/getraumatiseerde-directeur-se-fireworks-wil-geld-van-de-overheid

en

https://emls.webnode.nl/nieuws/

 

============================

EMLS

Utrecht / Haaksbergen, 11 april 2019