Waar leidt het algoriitme van Metaverse u als willoos / niet-willoos werktuig in handen van anderen u naar toe ? Alles aan 1 draadje is net als digitaal procederen een historische vergissing! Wie beheert de achterdeursleutel?

19-04-2024 08:00

Waar leidt het algoritme van Metaverse u als willoos/niet-willoos werktuig in handen van anderen u naar toe ? Alles aan 1 draadje is net als digitaal procederen  een historische vergissing. Wie beheert de soft-ware-achterdeursleutel en wie draait er aan de "knoppen". ?  

 

In de cybercriminaliteit wordt meer geld verdiend dan in de drugscriminaliteit

 

De  Nederlandse Hoge Raad heeft in "haar wijsheid" ook het digitaal procederen ingevoerd. Maar zijn er terugvalopties ??  Het verval van faxmogelijkheid is al een brug te ver nu er geen terugvalaopties zijn, de brievenbussenpost lijkt te worden afgeschaft en contantgeldbetalingen thans extra wordt bemoeilijkt of tegen zeer hoge bankkosten (nog) mogelijk is maar veelal reeds niet meer en wegkijkend koopliedenland Nederland heeft als enigste EU-Lidsaat ook geen Constitutioneel Hof. Pluim voor de Afdeling Rechtspraak van de Raad van State die de fax nadrukkelijk heeft gehandhaaft om beroep aan te tekenen en procsstukken in te dienen dit in tegenstelling tot de Hoge Raad die blijkbaar ziende blind en horende doof is en na het debacle KEI  nog niet weten welke vooral Europese ICT-criminelen aan de "knoppen" draaien. Met ChatGPT hoef je zelf niet meer na te denken. Dat is kassa voor .............. ?

 

Tja......nu is er een nadenkstop afgekondigd voor verdere AI-ontwikkelingen, o.a. omfat op alle ITC/softt en hardwere-apparatuur en overige tools nog geen technische AI-Veiligheidsnoodstopknop is geintegrreerrd . Wat heeft voorrrang? Het handels-en verkoopliedenverstand of het echte verstand. Even aan de robot vragen......... En dat allemaal in een land  vol met VOICE-MAILING en dat als enigste EU-lidsataat land geen Constitutioneel Hof heeft.

Tja...  

 

Tja...wat nu Hoge Raad, u bent al bijna overgenomen door ..... (zelf invullen) 

 

Zie o.a.

https://emls.webnode.nl/search/?text=alles+aan+1+draadje&type=

en zie ook  

https://emls.webnode.nl/news/techprominenten-pleiten-voor-tijdelijke-rem-op-risicovolle-ontwikkeling-ai/  

 

En zie 30/05-2023-bericht 70 %  bedrijven en instellingen  in de Benelux slachtoffer van Spear - Phising 

https://emls.webnode.nl/news/de-hele-wereld-aan-1-draadje-is-internet-en-ook-digitaal-procederen-een-historische-vergissing-en-een-brug-te-ver/    enz 

 

Wordt  vervolgd ..... 

 

Kunnen geheimhouders zoals advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders enz. nog wel inloggen met hun "hand op het hart" via DigiD ?

https://emls.webnode.nl/news/nederland-risico-s-voor/