Waar leidt het algoritme van Metaverse u als willoos/niet-willoos werktuig in handen van anderen u naar toe ? Alles aan 1 draadje is net als digitaal procederen een historische vergissing! Wie beheert de achterdeursleutel?

07-11-2022 08:02

Waar leidt het algoritme van Metaverse u als willoos/niet-willoos werktuig in handen van anderen u naar toe ? Alles aan 1 draadje is net als digitaal procederen  een historische vergissing. Wie beheert de soft-ware-achterdeursleutel en wie draait er aan de "knoppen". ?

De  Nederlandse Hoge Raad heeft in "haar wijsheid" ook het digitaal procederen ingevoerd. Maar zijn er terugvalopties ??  Het verval van faxmogelijkheid is al een brug te ver nu er geen terugvalaopties zijn, de brievenbussenpost lijkt te worden afgeschaft en contantgeldbetalingen thans extra wordt bemoeilijkt of tegen zeer hoge bankkosten (nog) mogelijk is maar veelal reeds niet meer en wegkijkend koopliedenland Nederland heeft als enigste EU-Lidsaat ook geen Constitutioneel Hof. Pluim voor de Afdeling Rechtspraak van de Raad van State die de fax nadrukkelijk heeft gehandhaaft dit in tegenstelling met de Hoge Raad

die blijkbaar ziende blind is.

Tja.....