ZWITSERLAND - ETH Zurich-studie toont aan: 5G leidt tot huidkanker.

21-01-2020 07:59

Door Stephan Seiler:  

Zoals een studie door Prof. Dr. Nils Kuster en Dr. Esra Neufeld voor elektrotechniek van ETH Zürich toont aan dat de nieuwe 5G millimeter-technologie permanente weefselschade veroorzaakt. Prof. Dr. Kuster is de oprichter en directeur van de IT´IS Foundation.

 

Deze studie toont aan dat elektromagnetische straling in het millimetergolfbereik epidermale (huid) en hoornvlies (ogen) weefselcellen beschadigt. 5G is duidelijk bedoeld voor millimetergolven (28 GHz), hoewel millimetergolven tot nu toe nog niet in Zwitserland zijn gebruikt. Vermoedelijk omdat 5G-technologie tot op de dag van vandaag niet kan worden gemeten. De technische details en patenten van de antennefabrikanten NOKIA, ERICSSON en HUAWEI tonen aan dat 5G-systemen met minstens 28 GHz werken.

 

Huidkanker is onvermijdelijk

De vijfde generatie 5G draadloze communicatietechnologie belooft een 100 keer hogere gegevenssnelheid met 100 keer hogere snelheid. Prof. Dr. Nils Kuster et.al. kon aantonen dat deze technologie leidt tot weefselschade, waaronder schade aan het zeer gevoelige netvlies van de ogen. Zelfs voor mensen die niet over de technische knowhow beschikken, moet worden begrepen dat 100 keer hogere prestaties absoluut onmogelijk zijn met de huidige grenswaarden.

 

Met 5G moeten gepulseerde sinusvormige pieken met steile stijg- en daaltijden (naaldpieken) veel sneller worden gebruikt. De werking van gepulseerde hoogfrequente straling leidt tot een korte verhoging van de kerntemperatuur van het lichaam of tot een lokaal beperkte temperatuurstijging en beschadigt aldus het huidweefsel. Huidkanker is voorgeprogrammeerd!

 

Naaldpieken leiden tot permanente weefselschade

Korte impulsen leiden tot temperatuurschommelingen, die verder worden versterkt bij hoge frequenties (28 GHz bij 5G). De ondiepe penetratiediepte leidt tot sterke oppervlakteverwarming en een steile, snelle stijging van de temperatuur. We weten dat uit de magnetron.

 

Extreem breedband draadloze apparaten die werken boven 10 GHz kunnen gegevens in bursts verzenden van enkele milliseconden tot seconden. Hoewel de gemiddelde tijd- en oppervlakte-vermogensdichtheidswaarden binnen de toelaatbare veiligheidslimieten voor continue blootstelling blijven, kunnen deze bursts leiden tot hoge temperatuurpieken in de huid van blootgestelde personen.

 

Een andere conclusie van deze studie is dat de huidige ICNIRP (1998) en IEEE (2005, 2010) richtlijnen dringend moeten worden herzien, omdat de momenteel getolereerde werkcyclus van 1.000 kan leiden tot onaanvaardbare temperatuurstijgingen die leiden tot permanente weefselschade !!!

 

Bron : Orwell-news.ch/eth

https://www.orwell-news.ch/eth-zuerich-studie-zeigt-5g-fuehrt-zu-hautkrebs/

 

bronnen:

 

diagnose: radio - Niels Kuster slaat ook alarm

 

https://www.emfacts.com/.../compliance-problems-for-5g-rollo.../

 

https://www.admin.ch/.../classified-compi.../19996141/index.html