NEDERLAND - Krijgt EU-Lidstaat NL een constitutioneel Hof in de komende 4 jaars-regeerperiode of blijft Nederland een staatsrechtelijk onderontwikkeld land met verdere Deventer-moordzaken, toeslagenaffaires en vuurwerkrampzaken enzovoort ?

03-09-2021 17:18

Up-Date : Blijft Nederland een staatsrechtelijk onderontwikkeld land met verdere Vuurwerkrampen, Deventer-moordzaken, Arnhemse villamoordzaken en toeslagenaffaires ?

Op 2 juni 2021 is op de formatiewijzer een rekest gericht aan informateur geplaatst om bovenstaand onderwerp als politiek agendapunt onder de aandacht te brengen bij en tijdens de kabinet-samenstelling met als doel om als rechtsstaat een halt toe te roepen aan 20 jaar ongekend onrecht.

 

https://emls.webnode.nl/news/dossier-vuurwerkramp-rekest-aan-informateur-om-bovenstaand-onderwerp-als-politiek-agendapunt-onder-de-aandacht-te-brengen-bij-en-tijdens-de-kabinet-samenstelling-om-als-rechtsstaat-een-halt-toe-te-roepen-aan-20-jaar-ongekend-onrecht/

 

zie ook

https://emls.webnode.nl/search/?text=constitutioneel+Hof&type=2

 

en zie

https://emls.webnode.nl/news/up-date-vuurwerkramp-het-kantoor-van-de-landsadvocaat-speelt-een-belangrijke-rol-in-alle-civiele-en-bestuurlijke-rechtszaken-betreffende-de-enschedese-vuurwerkramp-inmiddels-is-de-ramp-een-kabinetsformatie-agendapunt/

 

maar zie ook

https://overijsselextra.nl/